ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΟΙ ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΚΑΙ Η ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)




Ο Πλάτων μας είχε γράψει ξεκάθαρα στον μύθο του Σπηλαίου ότι ο κόσμος που "βλέπουμε" δεν είναι ο αληθινός, αλλά απείκασμα στοιχείων του αληθινού. Η χριστιανική θρησκεία είναι ένα κατασκεύασμα των θαυματοποιών της αρχαίας Ρώμης. Όλα τα γεγονότα της Βίβλου δεν είναι πραγματικά, αλλά αποτελούν την ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ, την οποία εκλαμβάνουν ως ΙΣΤΟΡΙΑ οι χριστιανοί. Δείτε τι σημαίνουν οι τρεις μάγοι με τα δώρα, τι σχέση έχει ο Σείριος με τον Πατήρ στη χριστιανική μυθολογία, αλλά και πώς προέκυψε το σύμβολο του σταυρού μέσα από αστρονομικές παρατηρήσεις, το οποίο είναι προχριστιανικό σύμβολο.

Οπουδήποτε και οποτεδήποτε κατασκευάστηκε θρησκεία από τα πάνω, από μια ολιγαρχική εξουσία έχουμε ψεύτικη και απατηλή κατασκευή προκειμένου να ελέγχονται οι ανθρώπινες συνειδήσεις. Είναι οι εξουσιαστές-θαυματοποιοί.... Οπουδήποτε και οποτεδήποτε δημιουργήθηκε θρησκεία από τα κάτω, με αυτοθέσμιση, (αρχαία Ελλάδα) έχουμε "δημιουργία" από τον λαό (δήμος=λαός) μιας ανακαλυπτόμενης διαρκώς θρησκείας, η οποία είναι απόρροια της φιλοσοφίας και της φυσικής προδιάθεσης του ανθρώπου να ανέλθει πνευματικά επίπεδα. Το βίντεο αποκαλύπτει πολλές αλήθειες γιατί στηρίζεται σε ιστορικά δεδομένα και στην έρευνα. Βέβαια ο δημιουργός του βίντεο δεν πήγε λίγο ακόμα παραπέρα. Δεν γνωρίζει,ή φαίνεται να μην γνωρίζει τουλάχιστον, σε αυτά τα βίντεο, τη λειτουργία των Μύθων. Η αλήθεια βρίσκεται μέσα μας, μάς λένε οι μύθοι, στην λογική ψυχή μας και επαφίεται στον καθένα μας μέσω της φιλοσοφίας, της έρευνας και της επιστήμης να την ανακαλύπτουμε σταδιακά.....

Οι αναφορές περί χριστιανικής μυθολογίας και κατασκευής του χριστιανισμού βρίσκονται από το 7:40 λεπτό μέχρι το 35:50 λεπτό.