ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ



Τι θεωρείται θάνατος για τη  ψυχή; Γεννιέται μια ψυχή ή είναι κομμάτι του ΕΝ, του όντως ΟΝΤΟΣ; Αλήθεια πώς έρχεται η ψυχή στον κόσμο; Από πού έρχονται οι ψυχές; Τι ρόλο παίζει η ύπαρξη των Γαλαξιών στην νοήμονα ζωή; Πώς σχετίζονται ο ζωδιακός κύκλος και ο αγρός του Διόνυσου; Από πού προέρχεται η ιστορία της μετατροπής του νερού σε κρασί στο γάμο της Κανά με τον Χριστό;.....από τον Διόνυσο στην Άνδρο!

Πραγματικά ας ανοίξουμε τα αυτιά και τα μάτια μας. (Να θυμίσουμε ότι έπρεπε να περάσουν 1500 χρόνια για να διδάσκεται η φιλοσοφία στην Ελλάδα, στη χώρα που γεννήθηκε ο ορθολογισμός, η επιστήμη και η ίδια η φιλοσοφία!)

Η ελληνική μυθολογία στην ουσία είναι ο μεγάλος μας κρυμμένος θησαυρός για τον άνθρωπο, το θείο και τον κόσμο. Η παμπάλαιη ιστορία γένεσης του ανθρώπου, του κόσμου και του υπέρτατου.

Μια καθολική αποκωδικοποίηση για όλες τις έννοιες της μυθολογίας από έναν εξαιρετικό επιστήμονα και ερευνητή. Αλήθεια, έχουμε φανταστεί ότι όλες οι λέξεις και οι έννοιες (Τάρταρα, Όλυμπος, γη, κ.λπ) που κομίζει η ελληνική μυθολογία σημαίνουν τελείως διαφορετικά πράγματα; Επίσης, όσοι νομίζουν ότι οι πολυγαμικές σχέσεις των θεών σημαίνουν αυτό που φαντάζεται η ανθρώπινη διάνοια πραγματικά έχουν άγνοια και μεγάλη πλάνη. Πρόκειται για τις αιώνιες κοσμογονικές και ψυχικές σχέσεις των Όντων και των Θεοτήτων!


Πρόκειται για μια ορθολογική, επιστημονική και συναρπαστική θεώρηση του κόσμου και του ανθρώπου. Θα μας λυθούν πολλές απορίες......!!